Partners

 1. Over Datamex
  1. Routebeschrijving Nederland
  2. Vacatures
   1. System Engineer
   2. .NET Ontwikkelaar
   3. Dynamics NAV Developer
   4. Start je carrière als Young Professional bij Datamex!
   5. Parttime beschikbare Junior System Engineer M/V
  3. Datamex steunt Fonds Slachtofferhulp
  4. Privacy
 2. Partners
 3. Nieuwsbrief
 • Partners

Partners

 

ACRONIS
Back-up en recovery


Gebruiksvriendelijke oplossingen voor disaster recovery en databescherming binnen fysieke, virtuele en cloudomgevingen.  Datamex is gecertificeerd partner van Acronis en voert deze back-up oplossing standaard bij klanten.

 

CISCO
Netwerkapparatuur


Cisco Systems is wereldwijd marktleider en brengt producten op de markt zoals routers, LAN en ATM switches, dial-up access servers en network management software.

 

CITRIX
Business technology


Citrix is de toonaangevende aanbieder van virtualisatie-, networking- en software-as-a-service-technologie voor meer dan 230.000 organisaties wereldwijd.

 

E-SITES
Internetbureau


e-sites is een fullservice internetbureau uit Breda en levert verrassende internetconcepten met innovatieve technieken en een  creatief design.

 

EXACT
Bedrijfssoftware


Exact is een vooraanstaande producent van software voor boekhouding, Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM,) e-business en Enterprise Resource Planning (ERP).

 

HP
Computersystemen


Naast computersystemen levert HP software, randapparatuur, complete internet- en intranetoplossingen, communicatieproducten en test- en meetapparatuur.

 

ISAH
Bedrijfssoftware klantordergestuurde bedrijven


Isah is een internationaal softwarebedrijf én marktleider in de klantordergestuurde industrie. Datamex en Isah werken al jaren lang nauw samen om kleine tot middelgrote ondernemingen binnen de klantordergestuurde industrie optimaal te kunnen bedienen.

 

KASPERSKY
Beveiligingssoftware

 

Kaspersky biedt een zeer breed scala aan security producten. Ze onderscheiden zich vanwege het feit dat ze al haar functionaliteiten zelf ontwikkelen.

 

MICROSOFT
Softwaretechnologie


Microsoft heeft als missie om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dat doet Microsoft door technologie vóór ze te laten werken.

 

NETGEAR
Netwerkapparatuur


Netgear is een fabrikant van netwerkapparatuur voor professionele netwerken, zoals routers, hubs, switches, firewalls, modems en netwerkadapters. Het bedrijf is wereldwijd actief.

 

PROGRESS
Softwaretechnologie


Progress Software is wereldwijd leverancier van softwaretechnologie en diensten voor ontwikkeling, implementatie, integratie en beheer van oplossingen voor e-business.

 

TRUSTWAVE
Beveiligingssoftware

Trustwave levert o.a. clouddiensten voor malware-analyse en -preventie. Trustware biedt klanten een extra sterke laag van managed detectie en preventiemogelijkheden tegen de nieuwste cyberaanvallen.

 

UNIT4
Bedrijfssoftware


UNIT4 is een internationaal opererende software-onderneming die het bedrijfsleven en de (semi)-overheid een unieke totaaloplossing biedt: geavanceerde, branchegerichte standaard bedrijfssoftware en bijbehorende ict-diensten en internetoplossingen.

 

 VEEAM                                                                                    
For virtualization lovers

Veeam Software, een Elite VMware Technology Alliance-partner, ontwikkelt innovatieve producten voor het beheer van virtuele infrastructuren en gegevensbeveiliging. Met Veeam kunnen klanten kosten verlagen, risico's verminderen en de belofte van virtualisatie volledig waarmaken.

 

VOIPRO
IP communicatie


Voipro Nederland legt zich toe op hosted IP communicatie voor middelgrote bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen en het MKB.