Over Datamex

 1. Over Datamex
  1. Routebeschrijving Nederland
  2. Vacatures
   1. System Engineer
   2. .NET Ontwikkelaar
   3. Dynamics NAV Developer
   4. Start je carrière als Young Professional bij Datamex!
   5. Parttime beschikbare Junior System Engineer M/V
  3. Datamex steunt Fonds Slachtofferhulp
  4. Privacy
 2. Partners
 3. Nieuwsbrief
 • Over Datamex

Over Datamex

Al meer dan 30 jaar onafhankelijk advies

Datamex Automatisering is in 1983 opgericht door Jan Peters en inmiddels staat ook zoon Rik Peters aan het roer van dit dynamische familiebedrijf. Al meer dan 30 jaar onderhoudt Datamex langdurige relaties met klanten door objectief en onafhankelijk advies te geven. Wij blijven doorvragen totdat wij de juiste informatie boven tafel hebben om u de meest geschikte oplossing te bieden. Wij zijn niet gebonden aan één leverancier, dus selecteren alleen de voor uw organisatie meest geschikte partners.

Verantwoordelijk voor het gehele automatiseringsproces

De veelbeproefde Datamex Project Aanpak zorgt er voor dat u altijd op de hoogte bent van iedere stap in het implementatietraject. En door middel van het Total Customer Care concept zijn het beheer en de beveiliging van uw bedrijfskritische systemen gewaarborgd. Kortom, wij nemen de verantwoordelijkheid voor het gehele automatiseringsproces. Altijd met als doel uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en toekomstbestendig te maken.

Branchespecifieke kennis

Inmiddels is Datamex uitgegroeid tot een organisatie met 65 werknemers. Wij zijn actief in vele branches en hebben ons gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor onder andere de staal- en metaalgroothandel, maakindustrie, groothandel, makelaardij en assurantiekantoren. 

Meer weten? 

Benieuwd naar de oplossingen die Datamex uw organisatie kan bieden? Laat u inspireren door onze klanten die met uiteenlopende oplossingen hun bedrijfsprocessen optimaal hebben ingericht. En neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.