Marketing & Sales (CRM)

Neem contact met ons op Wil je meer weten over de oplossing Marketing & Sales (CRM)?
Bel dan 076-5 730 730 óf neem direct contact met ons op!
 1. Advies & beheer
 2. Software & Consultancy
  1. Groothandel (Unit4)
  2. Maakindustrie (ISAH)
  3. Financiële administratie (Unit4)
  4. Consultancy & training
  5. Marketing & Sales (CRM)
  6. Personeelsadministratie (HRM)
  7. Rapportage & analyse
  8. Samenwerken (SharePoint)
 3. Office 365
 4. Apps
 5. Internet
 • Marketing & Sales (CRM)

Marketing & Sales (CRM)

Snel en eenvoudig inzicht in verkooporders en verkoopkansen.

Compleet softwarepakket voor het slim gebruiken van klantgegevens

Het succes van een CRM­-systeem: maak het de gebruiker zo makkelijk mogelijk om betrouwbare en betekenisvolle gegevens in te voeren en bij te houden. Datamex adviseert u hier graag over. Wij bieden zowel lokale CRM-oplossingen als in de cloud, voor elke organisatie en verschillende soorten gebruikers. We stellen twee van onze oplossingen graag aan u voor.

PRO/CRM: betere service en support voor elke verkooporganisatie

PRO/CRM helpt u goede service en support te verlenen, maar ook om uw verkoop effectief te stimuleren. PRO/CRM kan gemakkelijk op maat worden gemaakt, waardoor de applicatie voor iedere organisatie de gewenste functionaliteit biedt. De voordelen van PRO/CRM op een rij:

PRO/CRM is ook onderdeel van PRO/Staal: het speciaal door Datamex ontwikkelde softwarepakket voor de metaalbranche.
Kijk bij IT in Metaal voor meer informatie.


MS Dynamics CRM Online: krachtige CRM-­software in de cloud

Microsoft Dynamics CRM Online is een online service die u afneemt via een abonnement. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het onderhoud van de applicatie en beschikt u altijd over de laatste versie. Het is een compleet, professioneel en bovenal gebruiksvriendelijk pakket. U kunt gegevens over klanten, relaties en prospects eenvoudig vastleggen, overzichtelijk bewaken en slim gebruiken. Gewoon binnen uw vertrouwde Outlookomgeving. Met de intelligente functies en visualisaties van Dynamics CRM Online beschikt u over nauwkeurige en actuele informatie over verkoopprognoses, doelen, quota, aanschafpatronen van klanten en aanbiedingen. Dit helpt u betere service te verlenen, uw verkoop te stimuleren en de effectiviteit van uw marketingactiviteiten te vergroten. De voordelen van MS Dynamics CRM Online op een rij: 

 

Wanneer wordt het voor u interessant om over te stappen naar een (nieuwe) CRM ? Vraag direct gratis advies aan via info@datamex.nl of  (076) 5 730 730.