Office 365

Neem contact met ons op Wil je meer weten over de oplossing Office 365?
Bel dan 076-5 730 730 óf neem direct contact met ons op!
  1. Advies & beheer
  2. Software & Consultancy
  3. Office 365
  4. Apps
  5. Internet
  • Office 365

Office 365

Flexibeler werken, overal en altijd, samen met uw team.

Uw werkplek binnen handbereik, altijd, overal en met elk apparaat

U wilt overal en altijd toegang hebben tot uw e-mail, agenda en documenten? Online kunnen vergaderen en samenwerken? En zonder grote investeringen te hoeven doen? Datamex biedt u dé oplossing met clouddienst Microsoft Offce 365.
Gemakkelijk te integreren met uw huidige applicaties zoals SharePoint, PRO/CRM, Timex en Exact Online. Beschikbaar vanaf de apparaten die u het meest gebruikt: desktops, laptops en mobiele apparaten.
Al vanaf enkele euro’s per maand per gebruiker komt Het Nieuwe Werken in de cloud nu ook binnen bereik van zelfstandigen en kleine bedrijven.

Cloudversies van vertrouwde Office-software

Microsoft Office 365 bevat cloudversies van bekende en vertrouwde software voor e-mail, communicatie en samenwerking:

Besparen en efficiënter werken

De lage abonnementsprijs en de beperkte kosten voor beheer en onderhoud maken van Office 365 een aantrekkelijk pakket. Datamex heeft berekend dat door het wegvallen van tenminste één server de overgang naar Office 365 voor een organisatie met 20 gebruikers al na 3 jaar een besparing oplevert van minimaal € 15.000,-. De meerwaarde van een cloudoplossing verschilt echter per bedrijf. Uiteindelijk gaat het erom dat de oplossing past bij de processen en groeiambities binnen uw bedrijf. Dus of u nu geheel of gedeeltelijk overstapt op de cloud, om kosten te besparen of om effciënter te kunnen werken, het belangrijkste is dat de overstap naar Office 365 soepel gebeurt. Datamex ondersteunt u daar graag bij. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak.

Download hier de uitgebreide factsheet als .pdf en laat u inspireren door Gulinski & De Baar kantoorinrichters of een van onze andere klanten.