Uw IT omgeving?

Neem contact met ons op Wil je meer weten over de oplossing Uw IT omgeving??
Bel dan 076-5 730 730 óf neem direct contact met ons op!
 1. Advies & beheer
  1. Uw IT omgeving?
  2. Cloud
  3. Beheer & support
  4. Slimmer Zakelijk Bellen
  5. Werkplek 2.0
  6. Security
 2. Software & Consultancy
 3. Office 365
 4. Apps
 5. Internet
 • Uw IT omgeving?

Uw IT omgeving?

Hoe bepaalt u de ideale mix van functionaliteit, techniek en beheer?

Wij doorlopen graag met u de scenario’s om tot een concrete invulling te komen. We hebben expertise in huis om u op alle fronten te helpen.

Procesautomatisering

Bent u een groothandel, producerend of dienstverlenend bedrijf dan worden uw hoofdprocessen geautomatiseerd door een ERP pakket. Datamex levert diverse ERP pakketten aan staalhandelaren (PRO/Staal), groothandelaren (Unit4) en producerende bedrijven (Isah) maar ook financiële (Unit4) en CRM (Dynamics CRM) pakketten.

Cloud, hybride of lokaal?

U staat voor een belangrijke keuze. Steeds meer diensten worden online gefaciliteerd en in abonnementsvorm afgenomen. Wat wordt uw plek in deze veranderende wereld? Hier zetten we de verschillende opties voor u uiteen:

Microsoft Cloud: Datamex faciliteert uw werkplek in de cloud van Microsoft. Zowel uw ERP (oplossing) als uw kantoorautomatisering (Office 365) faciliteren we bij Microsoft. Dit is een schaalbare oplossing waarmee u uw kosten zelf kunt managen op basis van het actuele verbruik.
Datamex Datacenter: Datamex levert cloud oplossingen vanuit haar datacenter waarin volledige klantomgevingen gehost worden. U betaalt een vast bedrag per medewerker per maand incl. beheer en servicedesk.
Hybride: De continuïteit van uw bedrijf hangt in grote mate van uw ERP pakket af. Verstoring in beschikbaarheid leidt tot directe schade. We raden dan aan om uw ERP pakket lokaal op een serveromgeving te faciliteren. Dit vullen we aan met Office 365 voor uw kantoorautomatisering.
Office 365: We kunnen uw kantoorautomatisering volledig faciliteren met Office 365.

Productiviteit

Het doel van de inzet van IT is dat medewerkers kunnen presteren. Wij adviseren u graag over de diverse tools die u kunt inzetten om informatie en mensen met elkaar te kunnen verbinden, zowel intern als extern. Deze tools zijn in de verschillende scenario’s uitgewerkt.

Mobile Apps

Wij gaan verder dan uw ERP pakket. Wij maken mobiele toepassingen op ieder platform (iOS, Android & Windows) om uw processen nog verder te automatiseren.

Benieuwd naar uw ideale mix? Neem dan contact op met Datamex op info@datamex.nl of bel met (076) 5 730 730.