Slimmer Zakelijk Bellen

Neem contact met ons op Wil je meer weten over de oplossing Slimmer Zakelijk Bellen ?
Bel dan 076-5 730 730 óf neem direct contact met ons op!
 1. Advies & beheer
  1. Uw IT omgeving?
  2. Cloud
  3. Beheer & support
  4. Slimmer Zakelijk Bellen
   1. Slimmer combineren
  5. Werkplek 2.0
  6. Security
 2. Software & Consultancy
 3. Office 365
 4. Apps
 5. Internet
 • Slimmer Zakelijk Bellen

Slimmer Zakelijk Bellen

Met Slimmer Zakelijk Bellen kiest u voor een telefonieoplossing die op korte en lange termijn kostenbesparend zal zijn.

Slimmer Zakelijk Bellen maakt telefonie professioneel en betaalbaar

U wilt besparen op uw telefoniekosten? En tegelijkertijd uw klantcontact professionaliseren? Misschien wilt u bestaande oplossingen integreren en zo beter beheersbaar maken? Allemaal goede redenen om uw complete telefoniestructuur eens grondig onder de loep te nemen. Want ook u kunt Slimmer Zakelijk Bellen.

Met Slimmer Zakelijk Bellen kunt u:

Combineer en werk efficiënter

De kracht van Slimmer Zakelijk Bellen ligt in het combineren van telefonie (vast en mobiel) met andere vormen van bedrijfscommunicatie en -toepassingen. Denk hierbij aan:

Datamex brengt al deze vormen voor u samen in één geïntegreerde oplossing waardoor u het beste haalt uit uw telefonieomgeving. Agenda’s, contactpersonen en andere belangrijke gegevens zijn beschikbaar op het door u gewenste apparaat, onafhankelijk van wanneer of waar u het gebruikt. Hierdoor werkt u efficiënter en heeft u optimaal contact met uw klanten. Dit helpt om processen beter te stroomlijnen waardoor u sneller kunt inspelen op kansen in de markt.

Gratis vrijblijvende telefoniescan

Om de mogelijkheden van Slimmer Zakelijk Bellen voor uw organisatie in kaart te kunnen brengen, bieden we u een gratis telefoniescan aan. Deze geeft u direct inzicht in hoe telefonie professioneler, efficiënter en flexibeler ingezet kan worden, maar ook in mogelijke kostenbesparingen. Het kan zijn dat uw maandkosten nu onnodig hoog zijn. Bijvoorbeeld door inefficiënt gebruik van ISDN en analoge lijnen. Of doordat de verschillende mobiele data- en spraakabonnementen niet effectief worden ingezet. Wij nemen de totale infrastructuur van uw telefonie onder de loep. Zo krijgt u grip op kosten en opbrengsten en kiest u voor een integrale oplossing die past bij de behoeftes en ambities van uw bedrijf.

Neem contact op met Bart Klaassen via (076) 5 730 730 of bklaassen@datamex.nl