Internet

Neem contact met ons op Wil je meer weten over de oplossing Internet?
Bel dan 076-5 730 730 óf neem direct contact met ons op!
  1. Advies & beheer
  2. Software & Consultancy
  3. Office 365
  4. Apps
  5. Internet
    1. Webshop
  • Internet

Internet

Datamex ontwikkelt internettoepassingen op maat.

Internettoepassingen gelinkt aan uw webshop en backoffice

U wilt een doeltreffende website? Met de modernste digitale media en middelen? En een koppeling met uw webshop of backoffice systeem? Datamex vertaalt uw wensen en behoeftes naar internettoepassingen op maat.

Toekomstbestendige toepassingen

Eerst kijken we naar wat u daadwerkelijk nodig heeft, passend bij de identiteit van uw organisatie en doelgroep. Hoe laten de producten zich vertalen naar communicatie via internet? Daarna begint het creatieve en technische proces. Op basis van een functioneel ontwerp worden de technische toepassingen ontwikkeld, waarbij we rekening houden met mogelijke (toekomstige) oplossingen. Zo kan de internettoepassing probleemloos meegroeien met uw succes.

Zaken doen via internet

Ook helpen we u graag zaken te doen via internet. Met een e-commerce concept dat past bij uw wensen en zodat alle producten en diensten de attentiewaarde krijgen die ze verdienen. We zorgen ervoor dat u goed vindbaar bent door uw site technisch te optimaliseren voor een hoge score in zoekmachines. Middels advertenties en social media zorgen we voor meer traffic. En ten slotte optimaliseren we de conversie op uw site.