Financiële administratie (Unit4)

Neem contact met ons op Wil je meer weten over de oplossing Financiële administratie (Unit4)?
Bel dan 076-5 730 730 óf neem direct contact met ons op!
 1. Advies & beheer
 2. Software & Consultancy
  1. Groothandel (Unit4)
  2. Maakindustrie (ISAH)
  3. Financiële administratie (Unit4)
  4. Consultancy & training
  5. Marketing & Sales (CRM)
  6. Personeelsadministratie (HRM)
  7. Rapportage & analyse
  8. Samenwerken (SharePoint)
 3. Office 365
 4. Apps
 5. Internet
 • Financiële administratie (Unit4)

Financiële administratie (Unit4)

Softwareoplossingen voor het snel en gemakkelijk reguleren en controleren van uw geldstromen en bankzaken.

Geldstromen en bankzaken reguleren en controleren

Met de financiële softwareoplossingen van Datamex reguleert en controleert u al uw geldstromen en bankzaken. Zo kunt u onder andere:

Een toepasbaarheidsonderzoek voor de beste keuze

Uw financiële administratie vormt het hart van het administratieve proces. De keuze voor een financieel administratief softwarepakket verdient daarom alle aandacht. Middels een toepasbaarheidsonderzoek kijken we samen met u naar de beste oplossing passend bij uw bedrijfsprocessen.

Welk boekhoudpakket past bij mij?

Onder de naam Unit4 Multivers brengt Unit4 een lijn boekhoudsoftware speciaal voor het MKB op de markt. De software is modulair opgebouwd, zodat er voor elke ondernemer een passende oplossing is. Groeit uw bedrijf dan groeit Unit4 Multivers probleemloos met u mee. Precies 25 jaar geleden trad Datamex Automatisering als eerste partner toe tot Unit4. Een samenwerking met een visie, want Unit4 heeft zich niet alleen ontwikkeld tot één van de marktleiders binnen Nederland; ook verovert het Sliedrechtse bedrijf internationaal steeds meer terrein. Datamex is de onmisbare schakel in de vertaalslag van de branchegerichte softwareoplossingen naar efficiënte en renderende bedrijfsmatige toepassingen.

PRO/Fimex: financiële software speciaal voor de metaalhandel

Datamex ontwikkelde speciaal voor de metaalhandel de PRO/Staal Suite. Onderdeel van dit modulaire softwarepakket is PRO/Fimex, een complete oplossing voor het reguleren en controleren van al uw geldstromen en bankzaken. Kijk voor meer informatie bij IT in Metaal.

Benieuwd naar wat deze oplossing voor u kan betekenen? Laat u inspireren door Fisher Edelstaal of een van onze andere klanten.