Maakindustrie (ISAH)

Neem contact met ons op Wil je meer weten over de oplossing Maakindustrie (ISAH)?
Bel dan 076-5 730 730 óf neem direct contact met ons op!
 1. Advies & beheer
 2. Software & Consultancy
  1. Groothandel (Unit4)
  2. Maakindustrie (ISAH)
  3. Financiële administratie (Unit4)
  4. Consultancy & training
  5. Marketing & Sales (CRM)
  6. Personeelsadministratie (HRM)
  7. Rapportage & analyse
  8. Samenwerken (SharePoint)
 3. Office 365
 4. Apps
 5. Internet
 • Maakindustrie (ISAH)

Maakindustrie (ISAH)

IT oplossingen gemaakt voor succes!

Automatisering voor de maakindustrie zit bij Datamex in de genen. Ruim dertig jaar terug begonnen we met het ontwikkelen van IT-oplossingen voor metaalbewerkers. We kennen de hele maaksector inmiddels door en door en weten waar uw uitdagingen en kansen zitten. Samenwerken met Datamex gaat dan ook veel verder dan alleen het leveren van de juiste tools. We denken met u mee in de bedrijfsstrategie en zetten met u een stip aan de horizon. Automatiseren is namelijk vooruitzien, zodat uw organisatie optimaal kan groeien.

Datamex en Isah Business Software
Datamex adviseert en implementeert al jarenlang de oplossingen van de Isah Business Software. Met dit onmisbare ERP-pakket kunt u uw gehele productlevencyclus beheersbaar en bestuurbaar maken: van offerte tot en met nacalculatie. Ook de engineering- en de nazorgfase zijn via Isah Business Software aan te sturen en te administreren dankzij de integratie en uitbreiding met CAD-pakketten, relatiebeheer en servicemodules. Werkt u al met Isah?

Werken met Isah betekent:
- Oplossingen voor engineering, administratie, logistiek, financiën en service.
- Compleet inzicht in alle bedrijfsprocessen: van inkoop tot verkoop en van productie tot service.
- Inzicht in bedrijfseconomische stuurinformatie.
- Grip op de bedrijfsvoering.
- Betere service- en klantgerichtheid én kostenbesparingen.

Everhard van Westendorp - Directeur Else Groep Kunststoffen: "Voorheen was het moeilijk om stuurinformatie uit de systemen te halen. Met Isah zijn we nu beter in staat om processen inzichtelijk te maken en te optimaliseren."


Klaar voor de toekomst?

Smart Industry: mobiel werken met apps
Smart Industry is een veelgehoorde term in de branche. Samengevat betekent het: alle beschikbare technologische mogelijkheden benutten waardoor er nieuwe, slimme werkvormen ontstaan. Denk aan mobiel werken. Smartphones en tablets hebben de werkplek immers verbreed. Een goed voorbeeld zijn onze (service) apps. De mogelijkheden van deze toepassingen zijn ongekend. Denk aan een app die via een tablet een machine aanstuurt, de registratie uitvoert en vervolgens verwerkt in het ERP-Pakket. In eigen beheer ontwikkelen we maatwerkapps voor Windows 8, Android en iOS.

Cloudcomputing: functionaliteit 24/7 beschikbaar
Voor veel bedrijven in de maakindustrie was werken in de cloud jarenlang nog een brug te ver. De techniek is inmiddels zo geavanceerd en zo eenvoudig te gebruiken dat steeds meer organisaties de stap naar (gedeeltelijke) cloudcomputing nemen. Met cloudcomputing heeft u de functionaliteit op elke tijd, plek en apparaat beschikbaar. Of het nu gaat om uw volledige systeem (ERP + kantoorautomatisering) of om een onderdeel (Office 365): u kunt volledig uw eigen weg volgen. Vanuit onze ruime ervaring met het faciliteren van Isah in de cloud adviseren wij u graag over de slimste oplossing voor uw organisatie.

Mark Delany – commercieel directeur van Espero Mobiele Wanden: “ Dankzij Isah werkt iedereen met hetzelfde systeem. Het resultaat is een enorme efficiencyslag en een verminderde kans op fouten.”


Office 365: de onmisbare communicatiemanager
Telefoon, mail en social media domineren vaak uw werkdag. Hoe brengt u overzicht aan in deze overdaad aan informatie? Hoe weet u wat, wie en wanneer belangrijk is? Office 365 helpt u met orde te scheppen en prioriteiten te stellen. Dit alles met maar één doel: uw klant tevreden te stellen. Office 365 levert mail (Exchange), portal (SharePoint), social (Yammer) en beeldcommunicatie (Skype) in één. Al deze tools worden gefaciliteerd en beheerd door Microsoft tegen lage maandelijkse kosten. U zult het verschil mét Office 365 razendsnel merken. 

Gratis audit! Wilt u uw organisatie ook sterker maken? Wij komen graag bij u langs voor een gratis IT-audit. Maak een afspraak via avdveer@datamex.nl of bel met 076 5 730 730.

Benieuwd naar wat deze oplossing voor u kan betekenen? Laat u inspireren door Espero Mobiele Wanden, Jame Meubelen, Schmitz Foam Products B.V. , VPT Versteeg en andere klanten die dankzij Datamex succesvol met Isah werken. Meer info over Isah treft u op www.isah.com.