Groothandel (Unit4)

Neem contact met ons op Wil je meer weten over de oplossing Groothandel (Unit4)?
Bel dan 076-5 730 730 óf neem direct contact met ons op!
 1. Advies & beheer
 2. Software & Consultancy
  1. Groothandel (Unit4)
  2. Maakindustrie (ISAH)
  3. Financiële administratie (Unit4)
  4. Consultancy & training
  5. Marketing & Sales (CRM)
  6. Personeelsadministratie (HRM)
  7. Rapportage & analyse
  8. Samenwerken (SharePoint)
 3. Office 365
 4. Apps
 5. Internet
 • Groothandel (Unit4)

Groothandel (Unit4)

Software voor het perfect op elkaar aan laten sluiten van inkoop, verkoop, voorraad, magazijnbeheer en distributie.

Shop till drop: softwareoplossingen voor handel en logistiek

In uw branche draait alles om juiste en tijdige informatie. Alleen dan kunt u de logistiek binnen uw organisatie ontwikkelen en optimaliseren. Datamex helpt u bij het perfect op elkaar aan laten sluiten van inkoop, verkoop, voorraad, magazijnbeheer en distributie. Ons “shop till drop concept” biedt u de mogelijkheid om:

UNIT4 Multivers Extended: ERP software voor groothandels

Werken in de handel vraagt om aanpassingsvermogen. Met Unit4 Multivers Extended, de ERP-software voor groothandels in het MKB, beschikt u over een strategisch instrument om snel in te spelen op de veranderende informatiebehoefte. Unit4 Multivers Extended kent o.a. de volgende onderdelen: financieel, handel, CRM, service en onderhoud, E-Commerce en rapportages. Precies 25 jaar geleden trad Datamex Automatisering als eerste partner toe tot Unit4. Een samenwerking met een visie, want Unit4 heeft zich niet alleen ontwikkeld tot één van de marktleiders binnen Nederland; ook verovert het Sliedrechtse bedrijf internationaal steeds meer terrein. Datamex is de onmisbare schakel in de vertaalslag van de branchegerichte softwareoplossingen naar efficiënte en renderende bedrijfsmatige toepassingen.

Lees hier verder voor meer informatie over Unit4 Multivers. 

PRO/Staal: software speciaal voor de metaalhandel

Speciaal voor de ijzer-, staal-, RVS- en aluminium groothandel ontwikkelde Datamex PRO/Staal. Dit modulaire softwarepakket combineert oplossingen voor zowel de logistieke en financiële processen (PRO/Fimex), als het relatiemanagement (PRO/CRM). Daarbij kunt u gemakkelijk naar wens extra functionaliteiten integreren, zoals productorderregistratie, barcodescanning, de PRO/Staal Webshop en koppeling van databases. Kijk voor meer informatie bij IT in Metaal.

Voor meer informatie over ons "shop till drop" concept kijkt u bij IT in Groothandel. Laat u inspireren door De Klok Banden, Janssen Ruitersport, Princess Sportsgear en andere klanten die al succesvol met deze oplossing werkt.