Security

Neem contact met ons op Wil je meer weten over de oplossing Security?
Bel dan 076-5 730 730 óf neem direct contact met ons op!
 1. Advies & beheer
  1. Uw IT omgeving?
  2. Cloud
  3. Beheer & support
  4. Slimmer Zakelijk Bellen
  5. Werkplek 2.0
  6. Security
 2. Software & Consultancy
 3. Office 365
 4. Apps
 5. Internet
 • Security

Security

Ook uw bedrijf is veel geld waard!

Security is wat de klok slaat. Niemand wordt gespaard door nietsontziende hackers. Virussen volgen elkaar in rap tempo op. Voor leveranciers van Security oplossingen zijn het drukke tijden. Schijnbaar onbenullige zaken kunnen grote gevolgen hebben. Het op slot raken van uw informatiesysteem en het daarbij (herhaaldelijk) moeten betalen van bedragen om weer bij uw data te mogen is schering en inslag.  

Dit zijn zaken waar u als verantwoordelijke liever niet onverwacht mee geconfronteerd wilt worden. Of u nu een ferme boete moet betalen voor het lekken van data, u met uw bedrijf stil komt te liggen ten gevolge van een system-down of uw intellectueel eigendom op straat is komen te liggen. Het kost uw bedrijf handen vol met geld en in het meest ongunstige geval bent u nog geruime tijd bezig om de (altijd negatieve) nasleep ervan te verwerken.

Wij als IT-partner worden geacht u te helpen bij het maken van inschattingen en te adviseren betreffende oplossingen ter bescherming tegen risico’s. Wij doen dit uiteraard niet alleen, wij werken hiervoor samen met grote vooraanstaande partijen op dit vlak, denk daarbij o.a. aan Microsoft, Cisco en Kaspersky.

Wat doen we?

 1. Het trainen van de gebruikers hoe om te gaan met de dagelijkse wereld van informatiestromen en de daaraan verbonden risico’s.
 2. Het installeren van fysieke beveiliging op een van de meest kwetsbare punten in uw netwerk te weten de Internetverbinding.
 3. Het installeren en configureren van een malware/cryptoware software beveiliging naast de antivirus en antispyware beveiliging.
 4. Het geautomatiseerd up-to-date houden van de, voor inbraak en/of lekken kwetsbare onderdelen, software op uw systemen.

En los van deze vier meest voor de hand liggende onderdelen kunnen we uw omgeving ook screenen op andersoortige kwetsbaarheden. Al deze onderdelen maken het dat u een beter zicht krijgt op de mogelijke risico’s welke u met uw bedrijf in het kader van de IT-voorzieningen loopt. Wij willen graag met u het gesprek aangaan om te bepalen wat u onderzocht en opgelost wenst te zien, want een ding is zeker: "Ook uw bedrijf is veel geld waard!!"

Maak een afspraak via ajanssen@datamex.nl of bel (076) 573 0730. Reageren via Twitter kan ook: @antaljanssen.