Apps

Neem contact met ons op Wil je meer weten over de oplossing Apps?
Bel dan 076-5 730 730 óf neem direct contact met ons op!
  1. Advies & beheer
  2. Software & Consultancy
  3. Office 365
  4. Apps
  5. Internet
  • Apps

Apps

Verbindt processen, mensen, klanten, ERP en devices middels een app!

Datamex specialiseert zich in het automatiseren van processen. Daarvoor worden diverse standaard (ERP) en maatwerk tools ingezet. Datamex gaat door waar een ERP pakket stopt. Automatisering gaat echt voor u werken als al uw processen op elkaar afgestemd en geautomatiseerd zijn. De intrede van de smartphone en tablet hebben de werkplek verbreed. Het is niet alleen meer de PC of laptop op kantoor, de werkplek is mobiel en niet meer afhankelijk van plaats en tijd. Het is nu mogelijk om het laatste stukje te automatiseren. Ook de klant wordt steeds meer betrokken in het proces van de leverancier. Pro-actieve informatie is essentieel in een succesvolle klantrelatie.

Datamex heeft al veel succesvolle apps op diverse platformen (Windows 8, Android en iOS) gebouwd voor klanten. Enkele lichten we er graag voor u uit:

Omroep Brabant 
Casus: Windows 8 app voor op een Windows Phone, Tablet en PC/laptop met laatste nieuws, programmering etc. Omroep Brabant was de eerste van de regionale omroepen die is gelanceerd. Gefaseerd zijn de andere omroepen ook gevolgd.
Live sinds: 2014 
Meer info @ http://bit.ly/1R2A3gc

Noviplast
Casus: Windows 8 app voor op een Windows Tablet. Noviplast is een merchandiser en verkoopt impuls producten in o.a. bouwmarkten en tuincentra. De app is realtime aan Unit 4 Multivers gekoppeld en daarmee kunnen orders ingevoerd en geaccordeed worden. Ook kan er een actuele voorraadstatus opgevraagd worden.  
Live sinds: 2013
Meer info @ http://bit.ly/1eheo20

Mobile Logistics
Casus: Android app welke gebruikt wordt door diverse klanten in de maakindustrie. Met de app kan productie en logistieke informatie ingevoerd en opgevraagd worden, o.a. :
- verzetten van de productiestatus
- productieontvangsten verwerken
- expeditiebon aanmaken en verwerken
Live sinds: 2015


Service app
Casus: De Windows 8 Service app wordt gebruikt door klanten in de maakindustrie. De app maakt een einde aan al het papierwerk die servicemonteurs invullen om het proces van reparatie tot verwerking en facturatie te doorlopen. Met de app wordt alles digitaal verwerkt en gekoppeld aan Isah
Live sinds: 2014Benieuwd naar wat een app voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met Datamex op info@datamex.nl of bel met 076-5730730.