Vorige item Volgende item

Seminar Datamex 8 maart 2017

  • Seminar Datamex 8 maart 2017

Seminar Datamex 8 maart 2017

Klaar voor de digitale transformatie met Microsoft online diensten

Door de nieuwe mogelijkheden van Microsoft online diensten volgen digitale ontwikkelingen elkaar in een steeds sneller tempo op. De Cloud maakt het mogelijk dat er niet één keer in de twee à drie jaar nieuwe functionaliteiten aan je werkomgeving toegevoegd worden, maar dat er tegenwoordig maandelijks nieuwe functionaliteiten uitgebracht worden. Als organisatie kunt u uzelf afvragen “hoe ga ik hiermee om”, "wat is ervoor nodig" en "welke concrete stappen kunt u nú zetten".

Ziet u dit soort ontwikkelingen als bedreiging of als kans?
Ontvang op woensdag 8 maart a.s. handvatten voor uw digitale transformatie met Microsoft online diensten aan de hand van inspirerende visies, ervaringen en concrete cases. Ontdek hoe Datamex de visie van Microsoft concretiseert en componenten ontwikkelt die businesswaarde creëren. Als business improvers is het onze drijfveer om uw business te versterken door onze integrale IT-oplossingen. We inspireren u daarom graag tijdens het volgende seminar. 

Seminar 8 maart 2017
Wanneer: Woensdag 8 maart van 13.00 – 17.00 uur
Waar: Datamex Breda - Minervum 7368 - 4817 ZH BREDA

Programma

Continue technologische veranderingen, maar “What's in it for me”?
In deze sessie laten we zien welke kansen er zijn voor organisaties. We hebben een selectie gemaakt van de belangrijkste ontwikkelingen binnen het online platform van Microsoft. Binnen de Microsoft online diensten zijn er bijvoorbeeld diverse nieuwe tools beschikbaar gekomen die de productiviteit van uw medewerkers kunnen verbeteren.

Power BI de kracht van Power
In deze sessie gaan we dieper in op 2 scenario’s namelijk:
Breng uw gegevens tot leven.
Wanneer gebruikers en technologie connecten, dan worden problemen opgelost.

In de praktijk
In deze casestudy komt u meer te weten over de verschillende scenario’s en hoe deze ingevuld zijn bij één van onze klanten.

Geïnteresseerd? Schrijf u dan nu in voor dit seminar via inschrijvingen@datamex.nl o.v.v. Seminar 8 maart 2017.