Lezing 'Kunststof en Het Nieuwe Werken' gemist?

sep 28
Lezing 'Kunststof en Het Nieuwe Werken' gemist?

Waar: NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
Aanvang: 28-09-2011
Einde: 29-09-2011

Lezing 'Kunststof en Het Nieuwe Werken' gemist?

Op 28 september hielden Datamex collega's René Jansen en Mark van der Meijden een goed bezochte lezing over 'Kunststof en Het Nieuwe Werken' tijdens de beurs Kunststoffen 2011. De (on)mogelijkheden van deze nieuwe ontwikkeling en pakkende praktijkvoorbeelden uit de branche vormden samen een bron van inspiratie voor de bezoekers om ook zelf met Het Nieuwe Werken aan de slag te gaan.

Bekijk online de presentatie: http://prezi.com/qkfgahmvv4lk/kunststofbeurs-2011/

Over Kunststoffen 2011

Datamex was samen met partner Isah Business Software ook aanwezig op de beursvloer van Kunststoffen 2011. Op onze informatiestand werd met de bezoekers van de lezing en andere geïnteresseerden verder gepraat over Het Nieuwe Werken, maar ook over de nieuwste ontwikkelingen rondom Isah Kunststof - business software toegespitst op de kunststofbranche. Adviseurs van Datamex en Isah lieten zien hoe Isah rendement oplevert in de praktijk.

De beurs wordt ieder jaar georganiseerd door Mikrocentrum en biedt informatie en demo's van ruim 200 specialistische bedrijven uit Nederland, België en Duitsland. Van designbureaus en productontwikkelaars tot grondstofleveranciers, gereedschapmakers en softwareleveranciers.