25 jaar UNIT4 en Datamex: Veni, vidi, visie

okt 15
25 jaar UNIT4 en Datamex: Veni, vidi, visie

Waar: UNIT4, Stationspark 1000, 3364 DA Sliedrecht
Aanvang: 15-10-2014 om 13:30 uur
Einde: 15-10-2014 om 18:00 uur

Een verwijzing naar een roemrucht visionair, maar met de blik vooruit gericht. Precies 25 jaar geleden trad Datamex Automatisering als eerste partner toe tot UNIT4. Een samenwerking met een visie, want UNIT4 heeft zich niet alleen ontwikkeld tot één van de marktleiders binnen Nederland; ook verovert het Sliedrechtse bedrijf internationaal steeds meer terrein. Datamex is de onmisbare schakel in de vertaalslag van de branchegerichte softwareoplossingen naar efficiënte en renderende bedrijfsmatige toepassingen.

Om u op een inspirerende manier te betrekken bij deze zilveren samenwerking organiseren we op 15 oktober in het hoofdkantoor van UNIT4 in Sliedrecht de themabijeenkomst ‘Veni, vidi, visie’. Een middagsessie die geheel in het teken staat van visie. Zo presenteren we uw werkdag van de toekomst en vertellen twee ondernemers wat hen deed besluiten om het ‘anders’ te doen. Succesvol anders! 

Daarom nodigen we u graag uit om bij deze sessie aanwezig te zijn. Vergroot uw kans op succes; kom, zie en durf uw visie bij te stellen. UNIT4 en Datamex presenteren u de automatiseringspraktijk van morgen!

De sprekers van deze middagsessie zijn: 

Koos Mosterd van NTCP8
 
Koos Mosterd is directeur van NTCP8 in Antwerpen. Na de verkoop van zijn Amsterdamse marketingbureau startte Mosterd een nieuw bedrijf in Antwerpen, NTCP8 (‘anticipate’). NTCP8 positioneert zich als strategisch partner, waarbij ze marketing en reclame zien als integraal onderdeel van het denken van alle organisatiedisciplines. NCTP8 noemt dat marketinc. Ze werken regelmatig voor Microsoft, zijn al jaren verantwoordelijk voor BSA | The Software Alliance-campagnes in diverse landen en tekenden recent voor de positionering, het merkenbeleid en de corporate identity van het UMC Utrecht. Mosterd gaat in zijn presentatie in op zijn uitdagingen en ambities, de manier waarop de markt is veranderd en NTCP8 daarop moeten anticiperen, ook in de keuze voor ICT oplossingen.
 
Raoul Alblas van Kapimex B.V.
 
Raoul Alblas is directeur van Kapimex B.V. Kapimex is reeds 27 jaar een betrouwbare en toonaangevende internationale groothandel in huishoudelijke en decoratieve artikelen. In 2011 nam Raoul met zijn compagnon het bedrijf over. In 3 jaar tijd  heeft hij het omgeturnd van een lokale groothandel naar een toonaangevende internationale leverancier. Inmiddels liggen merken als Gusta en Sistema in de schappen van vele retailers in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Raoul vertelt over keuzes, ups en downs, talent en strategie voor de komende jaren.
 
Programma:
13.30-14.00u Ontvangst
14.00-15.00u Introductie werkdag van de toekomst door Rik Peters van Datamex Automatisering en Arjen Baltje van UNIT4
15.00-15.45u Collega’s aan het woord
Sprekers: Koos Mosterd van NTCP8 en Raoul Alblas van Kapimex B.V.
15.45-16.00u Pauze
16.00-18.00u Kennis Sessies
- Groothandel vooruitgedacht
- Multivers Tips&Tricks
- De accountant van de toekomst
18.00u Borrel
  • Wat: Uitnodiging sessie: Veni, vidi, visie
  • Waar: UNIT4, Stationspark 1000, 3364 DA Sliedrecht
  • Wanneer: woensdag 15 oktober van 13:30u tot 18:00u

Laat u inspireren door de klantencase over Princess Sportsgear & Traveller.

U kunt zich inschrijven via inschrijvingen@datamex.nl voor de middagsessie ‘Veni, vidi, visie’. Nadat u zich heeft ingeschreven, ontvangt u een e-mail ter bevestiging.