IT in Metaal

  1. IT in Consultancy
  2. IT in Accountancy
  3. King of the Cloud
  4. IT in Metaal
  5. IT in Maakindustrie
  6. IT in Groothandel
  7. IT in Meubel
  • IT in Metaal

IT in Metaal

Meer dan 30 jaar ervaring in de branche

Datamex Automatisering en de metaalbranche zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al sinds de oprichting in 1984 verzorgt Datamex de automatisering voor verschillende ijzer-, staal-, RVS,- en aluminiumgroothandels en metaalverwerkende bedrijven. Meer dan 30 jaar ervaring werpt zijn vruchten af. Er is geen automatiseerder die zo verankerd is met de specifieke processen binnen deze branche.

Modulair softwarepakket speciaal voor de staalindustrie

En deze betrokkenheid heeft zich vertaald in de PRO/Staal Suite. Een modulair softwarepakket dat oplossingen combineert voor zowel de logistieke en financiële processen (PRO/Fimex), als het relatiemanagement (PRO/CRM). Daarbij kunt u gemakkelijk naar wens extra functionaliteiten integreren, zoals productorderregistratie, barcodescanning, de PRO/Staal Webshop en koppeling van databases.

Handel & Logistiek

Financiële administratie

Marketing & Sales (CRM)

Productie (Isah)

Ook de metaalverwerkende bedrijven kunnen bij Datamex terecht. In samenwerking met Isah Smart maakt Datamex het gehele productieproces beheers- en bestuurbaar: van verkoopofferte tot en met nacalculatie. Ook de engineering- en de nazorgfase zijn via Isah Smart aan te sturen en te administreren, dankzij integratie met CAD-pakketten, relatiebeheer- en servicemodules. Met Isah kunt u:

Benieuwd naar wat deze oplossing voor u kan betekenen? Laat u inspireren door Paul Meijering Metalen of een van onze andere klanten.