IT in Consultancy

  1. IT in Consultancy
  2. IT in Accountancy
  3. King of the Cloud
  4. IT in Metaal
  5. IT in Maakindustrie
  6. IT in Groothandel
  7. IT in Meubel
  • IT in Consultancy

IT in Consultancy

Nieuwe vormen van (samen)werken helpen adviesorganisaties

Focus, specialisatie en co-creatie met de klant worden steeds belangrijker. Adviesteams zijn steeds vaker multidisciplinair en informatie delen is de sleutel voor innoveren en samenwerken. Technologie helpt u de sprong vooruit te maken: u kunt waar en wanneer u maar wilt samenwerken met anderen en uw documenten delen. U kunt zien wie wanneer beschikbaar is en u heeft altijd toegang tot de laatste versie van informatie. Technologie maakt het mogelijk voor consultants om optimaal in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. Datamex helpt adviesorganisaties nieuwe technologie te gebruiken.

In de veranderende wereld vragen klanten steeds meer aandacht voor

Moderne manieren van samenwerken

Nieuwe technologie biedt adviseurs de mogelijkheid om de juiste personen in projecten te verbinden, communicatie te centraliseren en informatie eenvoudig te delen. Goed beveiligde cloud diensten en herkenbare software van Microsoft bieden nieuwe mogelijkheden aan bedrijven in de adviesbranche om zich te onderscheiden en klanten te binden. Projectportalen, versiebeheer op documenten, centraal de voortgang bewaken en met meerdere personen op afstand vergaderen zijn enkele voorbeelden van toepassingen die klanten van Datamex in de adviesbranche gebruiken.

Onze ervaring biedt u zekerheid

Datamex gebruikt online technologie van Microsoft om bedrijven te helpen slimmer te werken. Deze online diensten zijn aantoonbaar veilig, besparen tijd en kosten. Door onze ervaring in de adviesbranche laten wij technologie optimaal voor uw organisaties en adviseurs werken. Met het gebruik van online diensten zijn minder dure ICT systemen op kantoor nodig en in sommige situaties zijn er helemaal geen systemen meer nodig. De praktijk wijst uit dat bedrijven die gebruik maken van online diensten in combinatie met desktop management minimaal 25% lagere ICT kosten hebben.

Benieuwd naar wat dit in de praktijk voor u kan betekenen? Download hier de 'Whitepaper IT in Consultancy' of laat u inspireren door de ervaring van EyeOn, Buro Boot en Van den Brand Grondbeleid.

Microsoft evenement voor zakelijke beslissers in de adviesbranche

Op 31 maart vertellen Microsoft en Datamex u graag hoe wij bedrijven helpen om een moderne adviseur te worden. De tijd van het event is van 9.30 tot 12.00 uur met daarna lunch.

Doelgroep: zakelijke beslissers bij adviesbureaus met 20 tot 250 medewerkers.

Inschrijven kan via deze link.