IT in Meubel

  1. IT in Consultancy
  2. IT in Accountancy
  3. King of the Cloud
  4. IT in Metaal
  5. IT in Maakindustrie
  6. IT in Groothandel
  7. IT in Meubel
  • IT in Meubel

IT in Meubel


Datamex uw partner voor totaalautomatisering in de meubelbranche.


Branche specifieke kennis
Datamex is een organisatie met 65 medewerkers. Wij zijn actief in vele branches en hebben ons gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor onder andere de meubelbranche.

Of u nu zelf produceert, of (in het buitenland) inkoopt, Datamex automatiseert uw bedrijfsprocessen en ontzorgt, waardoor u zich kunt focussen op uw (commerciële) doelen.
Wij werken in projectteams per klant, zodat u verzekerd bent van de juiste specialistische kennis voor uw omgeving.

Productconfigurator
Iedere organisatie is uniek, ook de uwe. Binnen de meubelbranche zijn er echter vele raakvlakken waar iedere organisatie mee te maken heeft. Bijvoorbeeld de keuze in materialen, kleuren en stoffen per verkocht of geproduceerd model. Een standaard ERP oplossing kan hier niet, of slechts gedeeltelijk mee omgaan. Door het gebruik van een productconfigurator (pcf) geïntegreerd in uw ERP oplossing, wordt de snelheid van invoer en verwerking verhoogd en de kans op fouten verlaagd.

Koppeling logistiek
Ook heeft Datamex al voor diverse klanten in de meubelbranche een koppeling met een logistieke derde partij (zoals Dusseldorp) gerealiseerd. Hierdoor wordt de communicatie naar de transporteur een geautomatiseerd proces wat tijd bespaard en fouten voorkomt.

Informatie delen
Ook de communicatie met uw klanten en leveranciers, waarbij de behoefte van het delen van informatie steeds groter wordt, is een ontwikkeling waarvoor wij inmiddels diverse oplossingen binnen de meubelbranche hebben opgeleverd.

Mobility
Ontwikkelingen op het gebied van barcodescanning, mobility en cloud. Allemaal zaken die vandaag de dag actueel zijn. Wij leveren niet alleen oplossingen maar denken met u mee over de invulling van vraagstukken, daarbij altijd rekening houdend met de terugverdientijd van uw investeringen.

Samen sterk
Door krachten te bundelen is het vaak makkelijker doelen te bereiken. Datamex ziet de toegevoegde waarde van samenwerking ook binnen een branche. Zo hebben wij samenwerkingsverbanden met verschillende leveranciers en adviseurs binnen de meubelbranche.

Ook aan de gebruikers kant werken we graag samen. Zo is er bijvoorbeeld de oprichting van de Isah Gebruikersgroep. Binnen deze groep worden de gezamenlijke belangen versterkt en kunnen wensen naar de softwareleverancier gebundeld worden.

Bekijk de projectmanagement en webshop oplossingen van Datamex en laat u inspireren door Jame Meubelen.

Voor meer informatie neem contact met ons op, 076-5730730, of stuur een e-mail naar info@datamex.nl. 

Meer info over Isah treft u op www.isah.com.